Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Blu-ray and UHD Authoring
Alexey Kolesnikov
Posts: 405
Joined: Fri Mar 01, 2013 1:03 pm
Contact:

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by Alexey Kolesnikov »

Yes, you can use it this way or use the same values directly (for example manager.setGPR(1, 5) for the last line).

Warning says that you don't have any audio streams in your video.
Best regards,
Alexey Kolesnikov

DJBrunoLima
Posts: 33
Joined: Thu Sep 01, 2022 9:53 pm

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by DJBrunoLima »

Alexey Kolesnikov wrote:
Mon Jan 22, 2024 4:28 pm
Yes, you can use it this way or use the same values directly (for example manager.setGPR(1, 5) for the last line).

Warning says that you don't have any audio streams in your video.
So, I did as in the print, I added the audios and it still doesn't work, the current activates itself when going to another menu page.

Alexey Kolesnikov
Posts: 405
Joined: Fri Mar 01, 2013 1:03 pm
Contact:

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by Alexey Kolesnikov »

Did you change Highlight if to GPR1 for additional buttons?
Best regards,
Alexey Kolesnikov

DJBrunoLima
Posts: 33
Joined: Thu Sep 01, 2022 9:53 pm

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by DJBrunoLima »

Alexey Kolesnikov wrote:
Mon Jan 22, 2024 4:50 pm
Did you change Highlight if to GPR1 for additional buttons?
Would it be this?

https://prnt.sc/o4tPYG8pzx_l

And that too?

https://prnt.sc/yOFq3En9TLWN

Alexey Kolesnikov
Posts: 405
Joined: Fri Mar 01, 2013 1:03 pm
Contact:

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by Alexey Kolesnikov »

No. For copied buttons only (with suffix " 1")
Best regards,
Alexey Kolesnikov

DJBrunoLima
Posts: 33
Joined: Thu Sep 01, 2022 9:53 pm

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by DJBrunoLima »

Alexey Kolesnikov wrote:
Mon Jan 22, 2024 5:00 pm
No. For copied buttons only (with suffix " 1")
I changed them to ReturnAudioSpaCA, before it was AudioSpaCA 1, as it was duplicated, did I change them all with 1 at the end to Return or does this interfere?

Alexey Kolesnikov
Posts: 405
Joined: Fri Mar 01, 2013 1:03 pm
Contact:

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by Alexey Kolesnikov »

no, it should work
Best regards,
Alexey Kolesnikov

DJBrunoLima
Posts: 33
Joined: Thu Sep 01, 2022 9:53 pm

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by DJBrunoLima »

Alexey Kolesnikov wrote:
Mon Jan 22, 2024 5:10 pm
no, it should work
Unfortunately it doesn't work for me, did I apply these settings to my project and did it work?

Alexey Kolesnikov
Posts: 405
Joined: Fri Mar 01, 2013 1:03 pm
Contact:

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by Alexey Kolesnikov »

Please add 5 audio streams to Filme.
And you need to init GPR1 before navigating to the audio menu (On JAR Startup) the same way (manager.setGPR(1, manager.getAudioID('Filme'));).
Best regards,
Alexey Kolesnikov

DJBrunoLima
Posts: 33
Joined: Thu Sep 01, 2022 9:53 pm

Re: Automatic carousel for Audio Menu and Subtitles!!!

Post by DJBrunoLima »

Alexey Kolesnikov wrote:
Mon Jan 22, 2024 5:27 pm
Please add 5 audio streams to Filme.
And you need to init GPR1 before navigating to the audio menu (On JAR Startup) the same way (manager.setGPR(1, manager.getAudioID('Filme'));).
Have already been added!

https://prnt.sc/4GjGNfrRL2uy

Would it be multi-action or Switch?

https://prnt.sc/hkcDk7w6bBCy

Post Reply